Begeleiding

unnamed-3-e1447087951457U kunt het SMA Den Haag incidenteel bezoeken. Ook kunt u een totaal pakket samenstellen voor uzelf, een vereniging of een evenement.

Individuele begeleiding

Individuele begeleiding over een langere periode (bijvoorbeeld een jaar) is een combinatie van consulten en advisering. Aan de hand van het wedstrijdschema en de doelstellingen voor het seizoen stelt het SMA met u een specifiek pakket samen.

Bijvoorbeeld inspanningstesten, bijhouden logboek. consulten bij blessures, specifieke krachttraining, trainings- en voedingsadvisering, mentale training etc. Ideaal is een goed op elkaar afgestemd begeleidingsteam van onder andere sportarts, (sport)fysiotherapeut, diëtist, inspanningsfysioloog en eventueel sportpsycholoog. Nauwe samenwerking met de trainer geeft de beste garanties op resultaat.

Verenigingsbegeleiding

Goede en snelle opvang bij blessures en algehele begeleiding van sporters naar het, op verantwoorde en veilige wijze, bereiken van hogere prestaties staan voorop. Begeleiding van verenigingen vergroot de toegankelijkheid van deze sportmedische voorzieningen.

Hierdoor wordt de duur van blessures verkort en worden nieuwe blessures voorkomen. Het pakket kan bestaan uit telefonische spreekuren voor de sportmasseur van de vereniging, testavonden, consulten bij blessures, inspanningstesten, sportkeuringen, voorlichtingsavonden etc.

Evenementenbegeleiding

Goede sportmedische begeleiding is van groot belang.Het SMA Den Haag kan ook bij evenementen zorg dragen voor de coördinatie van het totale sportmedische team.Deelnemers aan sportevenementen zijn zodoende verzekerd van deskundige medische opvang.

Deel deze pagina met anderen...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn